Logotype

Strategi

Det pågår en tyst revolution världen över. Den växande gruppen seniorer i samhället är friskare, mer aktiva och mer omvärlds-orienterade idag, än för bara tio år sedan.

Överbrygga den digitala klyftan

I takt med att fler och fler kommunicerar via mobila enheter och Internet skapas en digital klyfta mellan seniorer och resten av befolkningen. Doros produkter och tjänster hjälper till att överbrygga denna klyfta. Genom att erbjuda mervärdesskapande, lättanvända och säkra lösningar gör vi det möjligt för seniorer att kommunicera enklare med familj och vänner, samt att vara aktiva medborgare trots begränsningarna som kan uppstå i samband med åldrandet. Genom att tillämpa vår expertis inom de senaste trenderna och teknikutveckling, gör vi det lättare för seniorer att bli bekväma med nya innovationer.

Ökat tjänsteerbjudande 

På Doro strävar vi efter att vara marknadsledare inom digitala trygghetstjänster för fast- och mobil telefoni samt trygghetsprodukter. Dessa tjänster inkluderar uppkoppling till larmcentraler och utbildad vårdpersonal, 24/7. Kombinationen av sensorteknik och sofistikerade applikationer som används i s.k. ”smarta hem” möjliggör dessutom ökad trygghet och frihet för seniorer både inom och utanför hemmet. Doro Care är kärnan i arbetet att utveckla vårt erbjudande från att vara främst hårdvarubaserat, till tjänster som möjliggör för seniorer att fortsätta att leva och bo hemma.

För mer information om vår strategi, ladda ner vår senaste årsedovisning här.

HUVUDKONTOR

Doro AB
Jörgen Kocksgatan 1 B
211 20 Malmö
Telefonnummer 046 280 50 00

Organisationsnummer
556161-9429

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Sekretesspolicy